Zabos Bettina és Zabos Géza őrületes lagzija!

a-vidam-eskuvoi-par-zabos-bettina-es-zabos-geza-orületes lagzija-funjoe-ceremoniamester

“FunJoe-val nagyon egyszerűen ment a készülődés, nagyon sokat segített nekünk a szervezésben.

Meghívó szövegétől a gyűrűpárna elhelyezéséig, MINDENBEN!

Szerencsére Ő is éjjeli bagoly volt, ahogy Mi is (vagy csak a mi csörrenésünkre várt, nem tudom 😛 ) és este is zavarhattuk, nem egy-két perces kérdésekkel. És akkor se az volt, mikor felvette a telefont, hogy “Jaaaa igeeen tudom már kik vagytok..mire a negyedik kérdésre válaszolt.

Közös találkozások alkalmával rájöttünk arra, hogy a Nagy Napunkra jobb ceremónia mestert nem is találhattunk volna. Teljesen felvette a stílusunkat, mintha gyártott volna magának egy másik személyiséget gyorsan. Vagy éppen Mi is olyan szabadszelleműek vagyunk 😀 és rá tudott hangolódni az esküvő stílusára is. Nem volt arra példa, hogy elmondjuk mégegyszer és mégegyszer mindent Neki. Inkább ő Nekünk  😀

Szóval mai napig koszonettel jövünk Neked, kedves FunJoe! Hozzá jarultal ahhoz Te is, hogy szebb, emlékezetesebb, és nen utolsó sorban jó hangulatú legyen az esküvőnk!

Ha az arany lakodalmat tartjuk, szólunk..  😉 “

Gabi és Feri esküvője

Gabi és Feri friss házasok FunJoe Ceremóniamester pártfogásában

“Kedves Józsi!

Úgy gondoljuk, hogy találkozásaink alkalmával sikerült annyira megismernünk egymást, hogy tudd mennyire szereténk tervezgetni, felkészülni a ránk váró feladatokra. Mégis az esküvőnk nem lett volna teljes Nélküled. Már az első benyomás alkalmával is nyugodt szívvel Rád mertük volna bízni a mi Nagy Napunk levezénylését. Az esküvő előtti napokban többször leegyeztettük a forgatókönyvet, Átbeszéltük az elképzeléseinket, elvárásainkat, bármikor fordulhattunk Hozzád a kérdéseinkkel. Végül a várakozásunkat is felülmúltad!

Köszönjük Neked ezt az igazán profi és zökkenőmentes lebonyolítást! Sok hasonlóan sikeres esküvőt kívánunk még Neked és hogy minél több izguló pár válláról tűntesd el egy varázsütésre a ceremóniával járó feszültséget!

Gabi és Feri”

VIII. Tour De Mezőkövesd

Kedves Józsi!

Először is köszönjük, hogy „beugróként” elvállaltad 1 nappal a városi rendezvényünk előtt a műsorvezetést. Fergeteges hangulatot teremtettél a VIII. Tour de Mezőkövesden, a borús idő ellenére napsütést varázsoltál a helyszínre. A közönség és a szervezők is nagyon elégedettek voltak a közreműködéseddel. Visszavárunk jövőre is! Szívesen ajánlunk mindenkinek, aki profi hangulatfelelőst keres a rendezvényéhez.

Életmódváltók
Pótáné Lázár Mária

Herman Adrienn és Vajtó László esküvője

ESKÜVŐ Laci és Adri

Fehér bíbor nagy paripa,
Esküvő lesz ma a faluba,
Készül a torta, gyúrja a mama,
Megjött a násznép, de hol az ara?

Fura alak közelít apró lépésben,
Fején cilinder haja, göndörödik Jimisen,
Mikrofont markol a kezében,
A menyasszonyról mond híreket sebtében.

Fun Joe mester, ki a rímet vágja:
Az ara kész, csak a legényt várja,
Emberünk tereli hát oltár elé a népet,
Megkönnyezi minden alkalommal ezt a képet.

Hisz ott van ő minden esküvőn,
Segítsége minden párnak öröm,
Bírja hajnalig szóval, cérnával,
Új esküvő várja, a hajnal pírjával.

Ezzel a kis versikével szeretnénk megköszönni Fun Joe mesternek az esküvőnkön való közreműködést, szervezést, és segítséget. Élmény volt együtt szövegelni, játszani, táncolni, és házasodni vele, hiszen szinte mindenre felkészült, nem tudtuk sem zavarba hozni, sem pedig olyan helyzet elé állítani, amit nem oldott volna meg ott helyben, pedig próbálkoztunk 🙂 A nászéjszakánál már hazaküldtük 🙂

Herman Adrienn és Vajtó László

Vörös László fotós – Lackó és Orsi esküvőjén

„Csordás József alias Fun Joe-val első találkozásnál is nagyon szimpatikus volt, ami fontos az ő szakmájában. Minden eseménynél aktívan részt vett, segítette munkámat is, mind hangulattal, mind az emberek beállításával. Feltűnt az is, hogy mindig szem előtt volt, nem kellett keresni mint másik esküvőknél némely vőfélyeket, akik az esküvő fontos eseményénél tűntek el kisebb-nagyobb időre.

Józsi, a hangulatot is nagyszerűen alakítja, éjfél után is feldobja a hangulatot különböző “módszerekkel”, ezért az esküvő hangulata nem laposodik el.

Összegezve sok évnyi esküvői “tapasztalatommal” mindenkinek merem ajánlani Csordás Józsefet alias Fun Joe-t!

Vörös László – Az esküvők fotósa – www.theartofwedding.hu

Dajka Orsi és Csík Lackó esküvője – örömszülők véleménye

Dajka Orsi és Csík Lackó - esküvői nagykép ceremóniamesterrel

Lackó szülei:

“Elérkezett a nagy nap.
Elmondani, leírni, nagyon nehéz örömszülőnek lenni milyen nagyszerű érzés. Józsi magabiztosan, nyugalmat árasztva előttünk termett. Onnantól kezdve amint megismerkedett velünk nyugalom vett körül, maradt az öröm meghatottság.

Minden pörgött, nem kerülte a figyelmét el semmi, az édesanyámnak segített a lépcsőn lejönni, hihetetlen erre is volt ideje, figyelme.
A lakodalomban gördülékenyen ment minden, nem a megszokott vőfényi szöveggel, sokkal érdekesebb szórakoztatóbb éjszakának néztünk elébe. Figyelemmel kísérte kinek miben tud segíteni, netán üres a pohara vagy mást szeretne de nem mer kérni? Azon nyomban intézkedett.

Nem volt idő arra elálmosodjunk, a hangulat el laposodjon mindig történt valami, a gyerekek felvilágosítást adhattak rólunk, ami a mi, és a násznép szórakozását segítette elő. A fiatal páron is látszott nem fárasztó számukra a játék, pedig nem sok idejük volt pihenésre. Mindenkihez volt egy kedves szava, vagy éppen egy viccet mondott el.

Velünk utoljára, és az ifjú párral távozott mint egy kapitány. Addig figyelt, szórakoztatott.

Köszönjük neked, nagyon szép felejthetetlen estét sikerült számunkra nyújtanod.
Öröm számunkra megismerhettünk.

László- Marcsi, az ifjú férj szülei.”

Kondor Tibor és Kondor Tiborné esküvője

Kondor-Tibor-es-Kondor-Tiborne-CSordas-Jozsef-ceremoniamesterrel-karoltve

Referencia Csordás József, alias Funjoe részére

Életünk egyik legfontosabb eseményét tette színesebbé és úriember módjára vezényelte le Józsi barátunk. Arcról nekem, az egykori arának, korábbról már ismerős volt.

Egyéniséget kerestünk, nem csupán egy „oldalt hatalmas szalagot viselő vőfélyt”, aki kurjongat egyet-kettőt, elmond pár versikét az ételekről (azt én is meg tudom írni & el is mondom, ha kell).

Így jutott eszébe Tibimnek Józsi. Uccu, neki írtunk egy üzenetet az egyik jól ismert közösségi portálon.

Elindult a kommunikáció köztünk. Rengeteg ötletet kaptunk, amiből szívünk szerint választhattunk. Nekem csupán annyi volt a dolgom, hogy bekarikázzam azt, amik tetszenek. Józsi barátunk fantázia gazdag, ezért a karikák száma meglehetősen tetemes volt. Tibim elé eme faladat tornyosult szintén, majd közös megbeszélés, karikák számának redukálása után jeleztük Józsinak az igényeinket.

Személyes megbeszélés előzte meg a nagy napot. Vidáman telt, nem sietett.

Izgalmak közepette vártuk a jeles dátumot. És eljött.

Joe a lakodalmi helyszínen várt minket, mi ezt szerettük volna. Betessékelte a násznépet. A közös fotózásban is részt vett, nem csak modellként, mint látható, hanem inspirálta is a „jónépet” a fotós mellett.

A vacsora két vicces játékkal indult, mindkettő meglepetés volt nekünk, de egyik sem volt ízléstelen. Az újdonsült férjnek egy hatalmasat kellet harapnia drága felesége által jól megédesített kenyérből, nekem, az asszonynak, levesestálból kellett szűrőkanállal levest szednem a férjemnek. Megoldottuk mindketten, az enyém eléggé látványosra sikeredett a tál megdöntésével.

Vacsora közben kedélyes hangulatot varázsolt Joe „stand up comedy-s” produkciójával. Tehát minden készen állt a nagy bulira, magára a lagzira.

Meglepetéssel készültünk a vendégeknek: a legidősebb parketten maradt házaspár fotót kapott, amelyen velünk szerepelnek, de nem akárhogy. Ebbe is fantáziát vittünk.

A táncparketten sem volt rest Józsink. Megforgatott a fehér illetve a ciklámen menyecskeruhámban is.

Hatalmas segítséget jelentett számunkra szakértelme.

Bátran ajánlhatom Joe barátunkat bármely fiatal párnak.

Kondorné Viki

Lázár család

Lazar-csalad-eskuvoi-nagykep-funjoe-ceremoniamesterrel-csaladdal-baratokkal

Valamennyiünk életében vannak örökre megmaradó események, melyeket akarva akaratlanul valahol ott hordunk a lelkünk mélyén. Néha jó elővenni, belelapozni, emlékezni mikor és milyen is volt. Ilyen a házasságkötés is. Egy életre szól abban a pillanatban, amikor kimondjuk a boldogító IGEN-t és ezt komolyan is gondoljuk és szívünk mélyén így is érezzük. Egyszóval nagy nap ez tele várakozással, izgalommal és boldogsággal. Egyszeri és megismételhetetlen.

Fontos hogyan sikerül, hiszen szüleink, testvéreink, rokonok, barátok, ismerősök, valamennyien azt szeretnék, hogy jól érezzék magukat a szertartáson és az azt követő un. lakodalomban.

Évszázados hagyomány, hogy valakinek ezt az eseménysort le kell vezényelni, irányítani kell, szóval talpraesett és hozzáértő ember kell, hogy legyen a „násznagy”, vagy „ceremónia mester”. Nem egyszerű dolog ez, bármennyire is annak tűnik.

Nekünk, valódi élmény volt ezen a jeles napon, ahogy Csordás Józsi barátunk észrevétlenül, vagyis pontosan, időben, rendkívüli kedvességgel, olykor csattanós humorral tette emlékezetessé ezt a napot. A ceremónia kezdetétől, az utolsó vendég távozásáig jelent volt és mi biztonságban éreztük magunkat, mert bámulatos ügyességgel, intelligenciával csinálta mindezt. Igazi szakembere a szónak, a kedvességnek, a figyelemnek és ugyanakkor észrevétlen tudott maradni.

Sok barátomnak, ismerősömnek ajánlottam már és ma is jó szívvel ajánlom. Színes, rátermett egyéniség, jó visszagondolni arra a napra és ezt nagyban neki is köszönhetjük.

Lázár család

Kerecsend – Vadászbál (Stand-Up show)

„Egy vadászbálon volt alkalmam együtt dolgozni Csordás Józseffel.
Tetszett, hogy előre informálódott a vendégekről, az alkalomról, és nagyon tetszett, hogy azonnal reagált a vendégek visszajelzéseire… A műsorát menet közben alakította, a hangulatnak megfelelően.
Remek hangulatot teremtett, bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmunk együttműködni.

Borosné Király Andrea

st.ART Rendezvényszervező Kft

Évi és Máté esküvője

FunJoe ceremóniamester és a friss házaspár - örök emlékek

“Amikor esküvőnket terveztük biztosan tudtuk, hogy kelleni fog valaki, aki levezényli számunkra életünk napját.

Tudtuk, hogy hagyományos vőféjt semmiképp sem szeretnénk. Valaki különlegesebbet szertettünk
volna. Így találtunk rá Jocira a ceremóniák mesterére.

Joci már a kezdetektől segítette a szervezést, részt vett a forgatókönyv összeállításában, és hasznos tanácsokkal látott el bennünket.A nagy napon pedig szívét lelkét beleadva terelte az eseményeket, szórakoztatva a násznépet. Minden fontos momentumot ő konferált fel, és kíváló hangulatot teremtve fontos szereplője lett az egész mulatságnak. Aranyköpéseit sosem feledjük, nélküle üres a Place Pigalle.”

Évi & Máté

Miskolci Decathlon rendezvények

Decathlon-Miskolc

Több alkalommal dolgoztunk közösen a Miskolci Decathlon áruház gyereknapi, Vitalsport, Karácsonyi rendezvényein. A nyújtott szolgáltatással és annak minőségével maradéktalanul elégedett voltam és ami ennél is fontosabb az ügyfeleink is. Nyitott személyiségeddel, tájékozódtál a Decathlonról így kellő háttér információval rendelkeztél az eseményeken. Csak ajánlani tudom szolgáltatásaid, hiszen én is szívesen dolgozom majd a jövőben Veled.

Román Gergely
Áruházigazgató-Store Manager
Decathlon Budaörs

Mária és Péter esküvője

Mária és Péter esküvő FunJoe Ceremóniamester

“Kedves Józsi!

Máriával szeretnénk megköszönni, hogy egy nagyon szép és jó esküvőt segítettél megszervezni. Fantasztikus jó volt a hangulat. Nagyon jól összefogtad a társaságot és vezényelted le a programokat. Mindenki csak dícsérte az esküvőt, hogy jól érezte magát. Mégegyszer köszönjük!

Mária & Péter”

Lilla & VeGa esküvője

Lilla és Vega A friss házaspár mókázás a ceremóniamesterrel funJOE Csordás Jocival

Esküvőnk napja életünk egyik legcsodálatosabb napja volt, mert tökéletesen egymásra tudtunk figyelni, és élveztük minden pillanatát. Hiszen Joci profizmusával, hozzáértésével minden másról gondoskodott.

Amikor pl a ruhámról leszakadt egy gomb, Ő máris tűvel, cérnával jelent meg…  ez később is jól jött, amikor az egyik vendég nadrágja repedt végig. 🙂
Hosszas egyeztetések, személyes és skype-os beszélgetések előzték meg a nagy napot. Joci minden apró részletre odafigyelt. Olyan keresztkérdéseket tett fel már jóval az esküvő előtt, hogy csak néztünk. Viszont ennek köszönhetően aznap már nem kérdezett, csak tette a dolgát: szervezett, irányított, szórakoztatott. Mi pedig teljesen nyugodtak voltunk afelől, hogy tökéletes lesz minden. És így is volt.

Csak azoknak ajánljuk Jocit ceremóniamesternek, akik szeretnék felhőtlenül élvezni életük nagy napját!

Lilla & VeGa

Biyovis rendezvények

biyovis logo

„Közel 4 évet volt szerencsém együtt dolgozni “Csordival”, mint a Bionet/Biyovis Hálózatfejlesztési Igazgatója. 20-25 közös rendezvényünkön nagy segítségemre volt profizmusával, elhivatottságával, egyedülálló humorával. Ezen tulajdonságaival rendszeresen EMELTE a rendezvény színvonalát. Mindenki a szívébe zárta nemtől és korosztálytól függetlenül. A végtelenül vicces és laza “HG” mögött mindig óriási felkészülés és profizmus lapult. Rengeteg jó és hasznos tanácsával mindig igyekezett a rendezvényekből a legjobbat kihozni. Bárkinek tiszta szívből ajánlom “Csordit”. CsoRdás napot nektek…

Csík László – Bionet/Biyovis Hálózatfejlesztési Igazgató”

Szilvi és Viktor esküvője

A friss esküdtek és a háttérben zseniális ceremóniamesterünk FunJoe Csordás Joci

“Kedves Józsi! 

 Szeretnénk megköszönni, hogy részt vettél életünk nagy napjának megszervezésében és lebonyolításában. A buli hangulata fantasztikus volt, és ezt a barátaink a mai napig emlegetik! 

 Üdv, Szilvi és Viktor”

Ponyiczki Edit és Molnár Szabolcs Esküvője Csordás Jocó Ceremóniamesterrel

A Szüleim írtak Neked néhány sort, ezt most továbbítom:

“Kedves Csordás József, Kedves Jocó

Ezúton is még egyszer megöszönjük a szeretettel és kedvességgel végzett közreműködésedet.
Szabolcs szerint: “a barátom az események olajozója lesz…” Ez kitűnően sikerült, mindig a szükséges és elégséges mértékben “olajoztál”, jó hangulatot varázsoltál.

Köszönjük és jó egészséget egész családodnak!

Molnár Csaba és Csabáné”