VIII. Tour De Mezőkövesd

Kedves Józsi!

Először is köszönjük, hogy „beugróként” elvállaltad 1 nappal a városi rendezvényünk előtt a műsorvezetést. Fergeteges hangulatot teremtettél a VIII. Tour de Mezőkövesden, a borús idő ellenére napsütést varázsoltál a helyszínre. A közönség és a szervezők is nagyon elégedettek voltak a közreműködéseddel. Visszavárunk jövőre is! Szívesen ajánlunk mindenkinek, aki profi hangulatfelelőst keres a rendezvényéhez.

Életmódváltók
Pótáné Lázár Mária

Kerecsend – Vadászbál (Stand-Up show)

„Egy vadászbálon volt alkalmam együtt dolgozni Csordás Józseffel.
Tetszett, hogy előre informálódott a vendégekről, az alkalomról, és nagyon tetszett, hogy azonnal reagált a vendégek visszajelzéseire… A műsorát menet közben alakította, a hangulatnak megfelelően.
Remek hangulatot teremtett, bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmunk együttműködni.

Borosné Király Andrea

st.ART Rendezvényszervező Kft

Miskolci Decathlon rendezvények

Decathlon-Miskolc

Több alkalommal dolgoztunk közösen a Miskolci Decathlon áruház gyereknapi, Vitalsport, Karácsonyi rendezvényein. A nyújtott szolgáltatással és annak minőségével maradéktalanul elégedett voltam és ami ennél is fontosabb az ügyfeleink is. Nyitott személyiségeddel, tájékozódtál a Decathlonról így kellő háttér információval rendelkeztél az eseményeken. Csak ajánlani tudom szolgáltatásaid, hiszen én is szívesen dolgozom majd a jövőben Veled.

Román Gergely
Áruházigazgató-Store Manager
Decathlon Budaörs

Biyovis rendezvények

biyovis logo

„Közel 4 évet volt szerencsém együtt dolgozni “Csordival”, mint a Bionet/Biyovis Hálózatfejlesztési Igazgatója. 20-25 közös rendezvényünkön nagy segítségemre volt profizmusával, elhivatottságával, egyedülálló humorával. Ezen tulajdonságaival rendszeresen EMELTE a rendezvény színvonalát. Mindenki a szívébe zárta nemtől és korosztálytól függetlenül. A végtelenül vicces és laza “HG” mögött mindig óriási felkészülés és profizmus lapult. Rengeteg jó és hasznos tanácsával mindig igyekezett a rendezvényekből a legjobbat kihozni. Bárkinek tiszta szívből ajánlom “Csordit”. CsoRdás napot nektek…

Csík László – Bionet/Biyovis Hálózatfejlesztési Igazgató”