Kondor Tibor és Kondor Tiborné esküvője

Kondor-Tibor-es-Kondor-Tiborne-CSordas-Jozsef-ceremoniamesterrel-karoltve

Referencia Csordás József, alias Funjoe részére

Életünk egyik legfontosabb eseményét tette színesebbé és úriember módjára vezényelte le Józsi barátunk. Arcról nekem, az egykori arának, korábbról már ismerős volt.

Egyéniséget kerestünk, nem csupán egy „oldalt hatalmas szalagot viselő vőfélyt”, aki kurjongat egyet-kettőt, elmond pár versikét az ételekről (azt én is meg tudom írni & el is mondom, ha kell).

Így jutott eszébe Tibimnek Józsi. Uccu, neki írtunk egy üzenetet az egyik jól ismert közösségi portálon.

Elindult a kommunikáció köztünk. Rengeteg ötletet kaptunk, amiből szívünk szerint választhattunk. Nekem csupán annyi volt a dolgom, hogy bekarikázzam azt, amik tetszenek. Józsi barátunk fantázia gazdag, ezért a karikák száma meglehetősen tetemes volt. Tibim elé eme faladat tornyosult szintén, majd közös megbeszélés, karikák számának redukálása után jeleztük Józsinak az igényeinket.

Személyes megbeszélés előzte meg a nagy napot. Vidáman telt, nem sietett.

Izgalmak közepette vártuk a jeles dátumot. És eljött.

Joe a lakodalmi helyszínen várt minket, mi ezt szerettük volna. Betessékelte a násznépet. A közös fotózásban is részt vett, nem csak modellként, mint látható, hanem inspirálta is a „jónépet” a fotós mellett.

A vacsora két vicces játékkal indult, mindkettő meglepetés volt nekünk, de egyik sem volt ízléstelen. Az újdonsült férjnek egy hatalmasat kellet harapnia drága felesége által jól megédesített kenyérből, nekem, az asszonynak, levesestálból kellett szűrőkanállal levest szednem a férjemnek. Megoldottuk mindketten, az enyém eléggé látványosra sikeredett a tál megdöntésével.

Vacsora közben kedélyes hangulatot varázsolt Joe „stand up comedy-s” produkciójával. Tehát minden készen állt a nagy bulira, magára a lagzira.

Meglepetéssel készültünk a vendégeknek: a legidősebb parketten maradt házaspár fotót kapott, amelyen velünk szerepelnek, de nem akárhogy. Ebbe is fantáziát vittünk.

A táncparketten sem volt rest Józsink. Megforgatott a fehér illetve a ciklámen menyecskeruhámban is.

Hatalmas segítséget jelentett számunkra szakértelme.

Bátran ajánlhatom Joe barátunkat bármely fiatal párnak.

Kondorné Viki

Neked mi a gondolatod erről? :)

%d blogger ezt szereti: