Lázár család

Lazar-csalad-eskuvoi-nagykep-funjoe-ceremoniamesterrel-csaladdal-baratokkal

Valamennyiünk életében vannak örökre megmaradó események, melyeket akarva akaratlanul valahol ott hordunk a lelkünk mélyén. Néha jó elővenni, belelapozni, emlékezni mikor és milyen is volt. Ilyen a házasságkötés is. Egy életre szól abban a pillanatban, amikor kimondjuk a boldogító IGEN-t és ezt komolyan is gondoljuk és szívünk mélyén így is érezzük. Egyszóval nagy nap ez tele várakozással, izgalommal és boldogsággal. Egyszeri és megismételhetetlen.

Fontos hogyan sikerül, hiszen szüleink, testvéreink, rokonok, barátok, ismerősök, valamennyien azt szeretnék, hogy jól érezzék magukat a szertartáson és az azt követő un. lakodalomban.

Évszázados hagyomány, hogy valakinek ezt az eseménysort le kell vezényelni, irányítani kell, szóval talpraesett és hozzáértő ember kell, hogy legyen a „násznagy”, vagy „ceremónia mester”. Nem egyszerű dolog ez, bármennyire is annak tűnik.

Nekünk, valódi élmény volt ezen a jeles napon, ahogy Csordás Józsi barátunk észrevétlenül, vagyis pontosan, időben, rendkívüli kedvességgel, olykor csattanós humorral tette emlékezetessé ezt a napot. A ceremónia kezdetétől, az utolsó vendég távozásáig jelent volt és mi biztonságban éreztük magunkat, mert bámulatos ügyességgel, intelligenciával csinálta mindezt. Igazi szakembere a szónak, a kedvességnek, a figyelemnek és ugyanakkor észrevétlen tudott maradni.

Sok barátomnak, ismerősömnek ajánlottam már és ma is jó szívvel ajánlom. Színes, rátermett egyéniség, jó visszagondolni arra a napra és ezt nagyban neki is köszönhetjük.

Lázár család

Neked mi a gondolatod erről? :)

%d blogger ezt szereti: