FunJoe Rendezvény

Műsorvezető & Hangulatfelelős 

  • Céges rendezvények
  •    TV Műsorok, Média    
Céges rendezvények

Műsorvezető, moderátor, házigazda, kommentátor, speaker…

Céges rendezvények; Nyílt partnertalálkozók; honi- és Nemzetközi Üzletember találkozók; Bálok, Sportnapok, Sportrendezvények…

A megrendelők, akikkel már túl voltunk az első közös munkánkon, bátran ajánlották tovább a szolgálataimat a saját partnereik részére.

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-bb540863739a1d8e1697104a20165389' }}
   TV Műsorok, Média

Szinte minden jelentős élő produkciókban közreműködtem: 

 

Big Brother, Megasztár, Szombat esti láz, Sztárok a fejükre estek, továbbá Nagy vagy!, Névshowr, Mónika show, Joshi, Balázs show, Sztárok a pácban stb. Az RTL Klub, a TV2, az ATV, a Magyar Televízió továbbá a TV Paprika számos műsoránál tevékenykedtem. 

Visszajelzések 

“Több alkalommal dolgoztunk közösen a Miskolci Decathlon Áruház gyereknapi, Vitalsport, Karácsonyi rendezvényein. A nyújtott szolgáltatással és annak minőségével maradéktalanul elégedett voltam és ami ennél is fontosabb az ügyfeleink is.”

“Nyitott személyiségeddel, tájékozódtál a Decathlonról így kellő háttér információval rendelkeztélgeneric viagra onlineaz eseményeken. Csak ajánlani tudom szolgáltatásaid, hiszen én is szívesen dolgozom majd a jövőben Veled.”

Román Gergely

Áruházigazgató-Store Manager

Decathlon Budaörs

“Legutóbb a Miskolci Decathlon gyereknapi rendezvényén dolgoztunk együtt. A rendezvény jó hangulatát és a vásárlóink elégedettségét nagymértékben elősegítetted. Az elégedettség mind az áruház, mind a vásárlók részéről egyértelmű volt. “

“Felkészültségednek és utánajárásodnak köszönhetően, tájékozott voltál a rendezvényen résztvevő partnereinkről és tevékenységeikről. Sportos barátsággal tudlak ajánlani mindenkinek.”

Barta Gergely

Vevőszolgálati vezető

Decathlon Miskolc

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-5e86363e5448704d43654fd75be47e3f' }}

„Közel 4 évet volt szerencsém együtt dolgozni “Csordival”, mint a Bionet/Biyovis Hálózatfejlesztési Igazgatója. 20-25 közös rendezvényünkön nagy segítségemre volt profizmusával, elhivatottságával, egyedülálló humorával..” 

“Ezen tulajdonságaival rendszeresen EMELTE a rendezvény színvonalát. Mindenki a szívébe zárta nemtől és korosztálytól függetlenül. A végtelenül vicces és laza “HG” mögött mindig óriási felkészülés és profizmus lapult.”

“Rengeteg jó és hasznos tanácsával mindig igyekezett a rendezvényekből a legjobbat kihozni. Bárkinek tiszta szívből ajánlom “Csordit”. 

CsoRdás napot nektek…” 

Csík László – Bionet/Biyovis Hálózatfejlesztési Igazgató” 

ELÉRHETŐSÉG

E-MAIL

info@funjoe.hu 

TELEFON

+36 30 352 7627 

SZOCIÁL